مشکلات ملی پوشان فوتبالیست نابینا از فقر امکانات اردو تا محقق نشدن وعده مسئولان/ صدای ما را به گوش مسئولان برسانید
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶هفته بیست و دوم لیگ آزادگان؛ برد دقیقه ۹۰ قشقایی در خانه
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷کارشناس مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز با شرکت در دوره مربیگری فوتبال درجه A کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) و پشت سرگذاشتن آزمون های تخصصی علمی و عملی لازم، موفق به کسب بالاترین درجه بین المللی مربیگری فوتبال در قاره آسیا شد.
مسعود خوبیاری در گفت و گو با خبرنگار ورزش پارس، ضمن ابراز رضایت از کسب مدرک مربیگری فوتبال درجه A کنفدراسیون فوتبال آسیا، اظهار داشت: کلاس مربیگری درجه A کنفدراسیون فوتبال آسیا هرساله به میزبانی کشورهایی که درخواست می دهند در کمپ های تیم ملی برگزار می شود و این دوره با توجه به شرایط کنونی و درخواست خوزستان، به میزبانی این شهر برگزار شد.
وی با بیان اینکه این دوره زیر نظر AFC و فدراسیون فوتبال ایران برگزار شد، افزود: دوره اول این کلاس ها اسفند ماه ۹۸ برگزار شد اما با شیوع ویروس کرونا تعطیل شد و تا بهمن ماه ۹۹ این کلاس برگزار نشد. بهمنماه ۹۹ با توجه به فراهم شدن شرایط و رعایت شیوه نامه های بهداشتی دوره دوم کلاس ها برگزار شد، البته در فاصله این ۱۱ ماه به صورت هفتگی یا دو هفته یکبار کلاسهایی به صورت وبینار برگزار میشد که در آن نکات تئوری این دوره آموزش داده می شد و در پایان آزمون به عمل آمد و توانستم این دوره را با موفقیت به پایان برسانم.
کارشناس مدیریت تربیت بدنی با اشاره به اینکه این دوره با حضور ۲۴ شرکت کننده از سراسر کشور که هر استان نماینده ای در این دوره داشت برگزار شد، بیان کرد: مدرسین دوره عباس چمنیان و حسن سالمی از مدرسان خوب و کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون کشور بودند.
خوبیاری ادامه داد: با توجه به اینکه این دوره بالاترین دوره مربیگری کنفدراسیون فوتبال آسیا است و استانداردها و شاخص های لازم را از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری باید داشته باشد، جا دارد از عزیزان در هیات فوتبال خوزستان و فدراسیون فوتبال که زحمت برگزاری این دوره را کشیدند تشکر کنم اما کاستیهایی هم از لحاظ امکانات سختافزاری از جمله اسکان، تغذیه، لباس و …. وجود داشت که روی کیفیت کار تاثیر گذاشته بود و طبیعتاً دوستان در فدراسیون فوتبال باید یکسری شاخصه هایی را در نظر بگیرند و بر اساس آن میزبانی را به شهرستانهای متقاضی واگذار کنند.
فوتبال فارس روز های خوبی را سپری نمی کند
وی با بیان اینکه متاسفانه باید بگویم که روزهای خوبی را در فوتبال فارس و شهر شیراز سپری نمی کنیم، بیان داشت: یک دهه است از لیگ برتر کشور دور هستیم، اما اینکه چرا این اتفاق افتاده است و ریشه مشکلات فوتبال فارس و شهر شیراز را باید در عدم وجود منابع مالی پایدار، نبود امکانات سخت افزاری مناسب و نبود توجه کافی به فوتبال پایه و پرورش استعداد، عدم حمایت همه جانبه دستگاه های اجرایی از ورزش به ویژه فوتبال، عدم به کار نگرفتن افراد متخصص فوتبالی و عدم مدیریت صحیح جُست و جو کرد.
پایه های فوتبال در فارس مشکل اساسی دارد
این مربی فوتبال استان فارس، بزرگترین و تاثیرگذارترین مشکل فوتبال فارس و کلان شهر شیراز را در سطح پایه دانست و عنوان کرد: فوتبال پایه مانند بستری است که اگر به صورت اصولی و خوب مدیریت شود استعدادهای فوتبال ما شکوفا می شوند و برای آینده فوتبال فارس سرمایه های با ارزشی خواهیم داشت که در نهایت فوتبال این استان به جایگاه اصلی خود بازخواهد گشت. بازیکنان فوتبال فارس که هم اکنون جزء مهره های تاثیرگذار تیم خود هستند و سال های گذشته به دلیل عدمحمایت مالی از استان خارج شده اند، موید این موضوع است که فارس و شیراز استعدادهای ناب فوتبالی دارد.
خوبیاری با اشاره به اینکه در چندسال گذشته فوتبال پایه در شیراز محلی جهت کسب درآمد شده است و از رسالت اصلی خود، استعدادیابی و پرورش استعداد دور مانده است، ابراز داشت: البته بنده منکر فعالیت درست و اصولی بعضی باشگاه ها و مدارس فوتبال نمی شوم که در مسیر صحیح حرکت می کنند اما باید نظارت ها توسط افراد مختصص بیشتر شود و وکارگروه های تخصصی جهت رفع مشکلات فوتبال پایه تشکیل شود.
وی ادامه داد: عدم وجود منابع مالی پایدار ، سال هاست به فوتبال فارس ضربه می زند و به وضوح دیده ایم تیم ها در نیم فصل اول نتایج خوبی کسب کرده اند و به صعود امیدوار بوده ایم، اما در نیم فصل دوم به دلایل مالی از جمله عدم پرداخت قرارداد وپاداش بازیکنان، رفتن بازیکنان از تیم ، کاهش انگیزه بازیکنان و…نتایج تیم های ما به شدت ضعیف می شود.
تیم داری واقعا سخت است و هزینه های بالایی دارد و باید توسط همه دستگاه های اجرایی تاثیرگذار در سطح استان و شیراز از باشگاه ها حمایت شود و در چارچوب قانون گذاری صحیح و به شکل مدون و با نظارت به تیم ها کمک شود.
این مربی شیرازی خاطر نشان کرد: انشاالله روزی برسد که مانند گذشته که فوتبال فارس و شیراز در سطح اول فوتبال کشور حضور داشتند، بازهم شاهد حضور تیم هایمان در لیگ برتر باشیم.
خوبیاری به افتخارات کسب شده خود در طول دوران فعالیت ورزشی خود اشاره کرد و ابراز داشت: فعالیت خود را در سال ۸۴ با دریافت مدرک مربیگری D در دانشگاه تربیت مدرس بعنوان مربی بازیکن آغاز کردم.
پس از آن هم از رده های پایه باشگاهی از باشگاه پردیس زرهی مدرسه فوتبال تشکیل دادیم و در تمامی رده های پایه فوتبال از زیر ۱۰ سال تا بزرگسالان باشگاه حافظ در مسابقات شهرستان شیراز، استان و کشور به عنوان مربی فعالیت می کردم. دو فصل در لیگ دسته یک به عنوان مربی و دستیار محمد مهدی فروردین در تیم قشقایی فعالیت میکردم و در مسابقات دانش آموزی آسیا که به میزبانی شهر شیراز در سال ۲۰۱۷ برگزار شد بعنوان مربی تیم منتخب فارس که با نام تیم ملی (ب) دانش آموزان ایران در این مسابقات شرکت کرده بودند، حضور داشتم.
همچنین، مقام قهرمانی مسابقات فوتبال جوانان باشگاه های شیراز و استان در سال های ۷۷ و ۷۸، نایب قهرمانی مسابقات فوتبال المپیاد دانشجویان وزارت علوم و دومقام سوم مسابقات فوتسال دانشجویان سراسر کشور بعنوان بازیکن کسب کردم.
وی افزود: اکنون که به دلیل ویروسکرونا فعالیت های ورزش دانشگاه و تمرینات تیم فوتبال تعطیل است
اما این باعث نمی شود که مطالعه نکنم و از علم روز فوتبال دنیا عقب بمانم، با دوستان فوتبالی در فضای مجازی تبادل اطلاعات وبحث های فنی می کنم تا اطلاعاتم به روز باشد.
مربی فوتبال استان فارس، ضمن تشکر از حمایت های دکتر لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر کوروش عزیزی معاون فرهنگی دانشگاه و دکتر داوودی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تصریح کرد: از این عزیزان جهت حمایت برای شرکت در این دوره، توانمند سازی پرسنل دانشگاه و توجه ویژه به امر ورزش تشکر میکنم.
برهمین اساس، مسعود خوبیاری، دارای مدرک ارشد فیزیولوژی ورزشی، مسئول ورزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سرمربی تیم های فوتسال و فوتبال دانشگاه در حال فعالیت است.
همچنین مربیانی که دوره مدرک مربیگری فوتبال درجه A کنفدراسیون فوتبال آسیا را با موفقیت به پایان می رسانند، می توانند در بالاترین سطوح ملی و بین المللی مربیگری کنند.
انتهای پیام/