چهره نخستین تیم سقوط کننده به لیگ دسته یک فوتسال مشخص شد/ از دست رفتن امتیاز ایمان شیراز
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴آغاز رقابت های جهانی تنیس از امروز در شیراز
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۵مدیر پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان فارس از اجرای طرح های مختلف این پایگاه خبر داد و گفت: نخبه پروری و استعداد یابی دو مورد مهمی هستند که مد نظر این پایگاه هستند تا بتوان به نتایج خوبی دست یافت.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ورزش پارس، مرادی برنامه های پیش روی پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان فارس، را تشریح کرد و اظهار داشت: استعدادیابی و نخبه پروری دو مورد مهم در بحث قهرمانی یک ورزشکار است که در سراسر جهان این دو مورد یکی است و در کشور ما یا استعداد یابی یا نخبه پروری انجام می شود.
وی افزود: در استعدادیابی و نخبه پروری اصطلاحی تحت عنوان LTAD که از پیشرفته ترین و پذیرفته شده ترین سیستم های نخبه پروری و استعداد یابی است که به توسعه بلند مدت ورزشکار معروف است و در این روش کار ورزشکار از سال صفر و از بدو تولد شروع میشود و انسان را تبدیل به ورزشکار می کنند.
مدیر پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان فارس، با تاکید بر اینکه ما یک مشکل خیلی شدیدی که در جامعه داریم این است که سواد حرکتی را به بچه ها یاد نمیدهیم، بیان کرد: همانطور که سواد خواندن و نوشتن را به بچه ها یاد می دهیم سواد حرکتی مانند حرکات ابتدایی نشستن، بلند شدن، دویدن و راه رفتن را هم باید به آن ها یاد داد که همه این ها پایه این است که در ابتدا یک انسان سالمی داشته باشیم و پس از آن به یک ورزشکار تبدیل شود. ورزشکار ساخته می شود که چندین رشته را کار کند و در مرحله بعدی که از ۱۳ سالگی شروع می شود یک ورزشکار داریم که سواد حرکتی را گرفته تا بتواند وارد رشته تخصصی شود و بعد از آن وارد بعد قهرمانی شود در این صورت یک ورزشکار وجود دارد که از همه نظر آماده است.
طرح رود طرحی برای پرورش قهرمان
مرادی با معرفی طرح رود که یک طرح ۲۴ ساله است، اظهار داشت: طرح رود یک طرحی است که مانند یک رودخانه جریان دارد و از ورودی های مختلف می توان وارد این جریان شد و فاکتورهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و افرادی که خیلی ضعیف هستند به کف رود می روند و کسانی که قوی باشند همراه با جریان رود تا انتهای آن که رسیدن به قهرمانی های مختلف مد نظر ما است حرکت میکنند.
وی افزود: در این طرح که ۲۴ ساله است ما برای ۱۰ سال بعد یک ورزشکار برنامه ریزی کرده ایم که شاید آن ورزشکار اکنون ۱۲ ساله باشد، حتی برای کسانی هم که متولد نشدند نیز برنامه ریزی کرده ایم.
مدیر پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان فارس، ادامه داد: افرادی که استعداد داشته باشند وارد این جریان می شوند که
ورودیهای آن هم مشخص است و افراد از فیلترهای مختلف وارد میشوند و کسانی که خوب نیستند در ادامه از فیلترهای دیگر خارج میشوند و در ادامه سنگ های صیقل خورده و آماده شده هستند که تا آخر ادامه میدهد. البته این طرح چکش کاری های زیادی لازم دارد و طبیعتاً مشکلاتی هم خواهد داشت اما بهترین عملکردی است که میتوان انجام داد و نتیجه گرفت.
اهمیت همراهی آموزش و پرورش و هیات ها در این طرح
مرادی با اشاره به اینکه سه رویداد اصلی داریم که روی آنها تمرکز میکنیم، عنوان کرد: بازی های آسیایی، المپیک و المپیک جوانان سه رویداد مد نظر ما هستند کهذ در درجه اول حضور داشته باشیم و بعد از آن مدال آوری داشته باشیم.
وی به اهمیت همراهی هیات های ورزشی و آموزش و پرورش در این طرح تاکید کرد و ادامه داد: همراهی هیات های ورزشی، آموزش و پرورش، مهدکودکها و بخش خصوصی در این طرح به ما کمک شایانی میکند.
مدیر پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان فارس، خاطر نشان کرد: سه کارگروه داریم که برای ما اهمیت دارند یکی آمادگی جسمانی که برای هر ورزشکار بر اساس رشته ورزشی آن برنامهریزی میشود، دومین مرحله روانشناسی است که علاوه بر جسم ورزشکار ذهن آن نیز باید برای قهرمانی آماده شود و سومین کارگروه تغذیه است که در جای خود از اهمیت بالایی برخوردار است. بعد فنی طرح نیز به هیات ها برمیگردد.
مرادی گفت: تمامی ۵۲ هیات مدنظر ما هستند اما ۲۰ رشته که قابلیت حضور در رقابتهای المپیک و یا آسیایی را دارند برای ما دارای اهمیت و نگاه ویژه ای هستند.
وی از اجرای طرح آمایش در شهرستان ها خبر داد و بیان کرد: در طرح آمایش که مجری آن دکتر سالاری است، هر شهرستانی یک قابلیتهایی دارد و ما در این طرح می بینیم کدام شهرستان در چه رشته هایی پتانسیل دارد و تاکید خود را روی آن می گذاریم.
مدیر پایگاه قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان فارس، افزود: به موازات این طرح، طرح همگانی است که متولی آن دکتر نجمی است و طرح سلامت ذهنی جسمی و روحی جامعه راپیگیری میکند. ورزش همگانی برای سالم نگه داشتن افراد جامعه استفاده می شود و اگر جامعه سالم داشته باشیم فشار زیادی از جامعه درمان میتوان برداشت و امیدوارم که با برنامهریزی مناسب بتوانیم طرحها را به موازات هم پیش ببریم.
انتهای پیام/