ادامه ناکامی های ایمان سبز در رقابت های لیگ برتر فوتسال
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۴راه اندازی دفتر نخبگان در هیئت کونگ فو شیراز
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۵وزنهبرداری ورزشی است که در آن ورزشکار، هالتری با سنگینترین وزن ممکن را بالای سر میبرد و مسابقات وزنه برداری در دو رقابت یکضرب و دوضرب انجام میشود.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ورزش در پارس، این ورزش از نخستین دوره بازیهای المپیک (۱۸۹۶) جزو رشتههای المپیکی بود اما وزنهبرداری بانوان از المپیک ۲۰۰۰ سیدنی وارد برنامه المپیک شد و اکنون وزنه برداری در بخش مردان در هشت وزن و در زنان در هفت وزن برگزار می شود.
تاریخچه آغاز وزنه برداری در ایران به سال ۱۳۱۸ با تأسیس فدراسیون وزنه برداری توسط عبدالله نادری باز می گردد.
رقابت های وزنه برداری بانوان در ایران از اواخر سال ۹۶ با رکوردگیری در شهر های مختلف انجام شد و در سال ۹۷ مسابقات آن آغاز شد که بانوان استان فارسی نتایج رضایت بخشی کسب کردند.
اما در این میان ورزنه برداری بانوان موافقان و مخالفان بسیاری دارد که برخی این رشته را یک رشته مردانه می دانند و معتقد هستند این رشته برای بانوان ضرر دارد، در صورتی که بانوان وزنه بردار کاملا برعکس فکر می کنند و این رشته را از لحاظ فیزیکی و فکری برای بانوان مفید عنوان می کنند.
اکنون به بررسی وضعیت وزنه برداری بانوان فارس، توسط نایب رئیس هیئت وزنهبرداری استان می پردازیم.
نایب رئیس هیئت وزنهبرداری استان فارس معتقد است بانوان فارس از پیشگامان وزنه برداری زنان در کشور هستند که با حداقل امکانات در سطح ملی مربی و قهرمان دارند.
سیمین کیاوسی نژاد در گفت و گو با خبرنگار ورزش در پارس، با بیان اینکه فارس از پتانسیل های بالایی در رشته وزنه برداری برخوردار است و از استعداد و ظرفیت های قابل توجهی در این رشته بهره می برد، اظهار داشت: هیئت وزنه برداری فارس تمام تلاش خود را برای شناسایی و پرورش افراد مستعد و علاقمند به کار گرفته است.
وی افزود: حمایت از قهرمانان، ایجاد فضای امن و مناسب برای فعالیت های آنها نیز از اقدامات خوب هیئت وزنه برداری استان محسوب می شود.
نایب رئیس هیئت وزنهبرداری فارس، با اشاره به ظرفیت های موجود و داشتن ملی پوشان شاخص در رده هاب مختلف سنی، بیان کرد: کمترین فضاهای ورزشی و امکانات سخت افزاری را نسبت به سایر رشته ها در اختیار داریم.
کیاوسی نژاد از حمایت های دلسوزانه دکتر حاجی زاده مدیر کل ورزش و جوانان استان و خانم دکتر خالدی معاونت ورزش بانوان و دکتر سالاری معاونت ورزش های قهرمانی آن اداره کل و رییس هیئت استان در نگاه عدالت محور به بخش بانوان و دیگر مسولان کمیته ها و دبیر آن هیئت تقدیر و تشکر کرد و ابراز داشت: مربیان ، داوران و ورزشکاران بانوان وزنه بردار فارس شایسته حمایت های جدی می باشند و به گواه مستندات و آمار موجود ظرفیت کسب مدال های بیشتر کشوری حتی در سطح بین المللی در وزنه برداری بانوان فارس وجود دارد که هر گونه حمایتی را جامعه وزنه برداری فارس با کسب افتخار آفرینی های بیشتر در میدان مسابقات ملی و بین المللی بی پاسخ نمی گذارند.
وی همچنین اضافه کرد: با اعلام نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری کشور، عملکرد بانوان هیئت وزنه برداری فارس در جایگاه برترین های کشور قرار گرفته است.
ستاره فوق سنگین تیم ملی وزنهبرداری بانوان از استان فارس است
تیم ملی وزنه برداری بانوان ایران چند روزی است تمرینات خود را در فدراسیون وزنه برداری برای رقابت های پیش رو آغاز کرده اند که در وزن فوق سنگین ستاره استان فارسی حضور دارد و به دنبال رکورد در مسابقات آسیایی و مسابقات کشور های اسلامی است.
ورزش در پارس برای حمایت و معرفی هرچه بهتر ورزشکاران استان به گفت و گو با این بانوی وزنه بردار فارسی پرداخته است.
ابتدا خود را معرفی کنید و بگویید از چه سالی فعالیت ورزشی خود را آغاز کرده اید و مشوق شما در این زمینه چه کسانی بوده اند؟
فاطمه یوسفی هستم، به مدت پنج سال است که فعالیت ورزشی خود را آغاز کرده ام، ابتدا در مسابقات دو و میدانی پرتاب چکش از سال های ۹۴ تا سال ۹۶ مقام اول و دوم را کسب کرده و بعد از سال ۹۶ وارد رشته وزنه برداری شدم.
اکنون به مدت سه سال است که در زمینه وزنه برداری فعالیت می کنم و از آغاز مسابقات وزنه برداری که از سال ۹۶ تاکنون سه دوره برگزار شده است، در رقابت ها شرکت کرده و سه بار قهرمان شده ام و رکورد دار وزن فوق سنگین هستم، اکنون در وزن ۸۷+ وزنه می زنم.
مربیان تکنیکی و فنی خوبی در این رشته خصوصا از استان فارس وجود دارد که مشوق من در این زمینه آقای مجید زارع بودند.
وضعیت تمرین و اردو به چه صورت است و مسابقات پیش روی شما چیست؟
شرایط اردو از همه لحاظ، تمرینی، تغذیه و امکانات خوب است، انشاالله که بتوانیم برای مسابقات پیش رو رکورد های خوبی ثبت کنیم.
مسابقاتی که پیش روی ما است مسابقات آسیایی و مسابقات کشورهای اسلامی است که بعد از عید و بستگی به شرایط کرونا برگزار خواهد شد.
مشکلاتی که برای بانوان در این رشته وجود دارد به چه صورت است؟ وضعیت بانوان این رشته در استان چگونه است؟
وضعیت بانوان از لحاظ تمرینی خوب است و در زمینه امکانات ورزشی و هزینه ها کمی مشکل داریم و اکنون به علت علاقه شخصی ادامه میدهیم، من ورزشکار ملی هستم اما کفش تخصصی وزنه برداری ندارم و مجبور هستم خودم تهیه کنم.
مسئولین هیئت تلاش خود را در این زمینه انجام داده اند و از این بابت از آن ها تشکر می کنم.
آینده این رشته را چگونه می بینید؟
آینده این رشته را برای خودم در سطح المپیک و جهانی می بینم.
دید اشتباهی که نسبت به این رشته وجود دارد این است که فکر میکنند یک رشته مردانه است در صورتی که از لحاظ فکری و فیزیکی مفید هست و ضرری برای بانوان ندارد.
در پایان از خانم کیاوسی نژاد و آقای رهایی که از من حمایت های بسیاری کردند، تشکر می کنم.
خبرنگار: لیلا رامش جان
انتهای پیام/