مدال برنز کشوری بر گردن پاراتیرانداز فارسی
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱بهره برداری از پروژه مسیر دوچرخه سواری پارک کوهستانی نور تا پایان سال
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۱دارنده اولین مدال تاریخ دوچرخهسواری بانوان ایران در آسیا هدف بزرگ خود را کسب طلای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ورزش در پارس، به نقل از روابط عمومی و پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان فارس ، فرانک پرتوآذر کاپیتان شیرازی تیم ملی دوچرخه سواری کوهستان ایران پیرامون وضعیت کنونی خود در این رشته گفت: مسابقات قهرمانی جهان و قهرمانی آسیا را در سال جدید میلادی پیش رو دارم و به دنبال ارتقاء رنگ مدال سال ۲۰۲۰ هستم؛ البته هدف بزرگ من کسب طلای بازیهای آسیایی هانگژو ۲۰۲۲ است و برای رسیدن به این مهم باید از زمان حال سرمایهگذاری و با برنامه تمرین کنم.
وی با اشاره به اینکه دوچرخه سواری کوهستان رشته ای المپیکی و نام آن کراس کانتری المپیک است، تصریح کرد: از سال ۱۳۹۳ با اختلاف زیاد از سایرین در جایگاه اول کشور قرار دارم و در مسابقات قهرمانی آسیا، اولین مدال تاریخ دوچرخه سواری ایران را در سال ۱۳۹۶ در رشته تیمی و سال ۱۳۹۷ در رشته انفرادی به دست آوردم و سال ۲۰۲۰ در مسابقات قهرمانی آسیا تایلند تنها مدال آور کاروان بانوان و آقایان ایران بودم.
پرتوآذر در ادامه عناوین و افتخارات خود گفت: چهار مدال قهرمانی آسیا در کارنامه خود دارم و در بازیهای آسیایی جاکارتا به دلیل پاره شدن زنجیر دوچرخه و اتلاف زمان برای رفع این مشکل، متاسفانه مدال نقره قطعی من به عنوان چهارمی تبدیل شد و تایم من پس از اتمام مسابقه گویای این قضیه بود.
وی طبیعت ایران را برای دوچرخه سواری کوهستان بسیار مناسب قلمداد کرد و افزود: مسیرهای خاکی و کوه به وفور در کشور وجود دارد و از این لحاظ این رشته از زیرساخت های طبیعی و خوبی برخوردار است اما تعداد پیست های دوچرخه سواری شاید به دلیل اینکه سرمایهگذاری اندکی در این خصوص شده، بسیار کم است. بنابراین رکابزنان برای انجام تمرینات و افزایش سطح مهارت با مشکل مواجه و مجبور به شرکت در مسابقات خارج از ایران هستند. علاوه بر این، به دلیل اینکه من در ایران بدون رقیب هستم و اختلاف با نفرات بعد بسیار است، حضور در مسابقات برون مرزی و رقابت با افراد سطح بالاتر، برای پیشرفت در مسابقات قهرمانی آسیا و تصاحب مدال اهمیت بیشتری پیدا می کند.
عضو پرافتخار تیم ملی دوچرخه سواری رکابزنان چینی را اصلی ترین رقیبان خود نام برد و اظهار کرد: وقتی کشوری یک بار به سکوی اول جهان برسد، راه خود را می داند. کشور چین سابقه قهرمانی جهان را دارد و در حال حاضر شاید مانند گذشته برای کسب سکوی اول جهان در مسابقات شرکت نکند اما همواره بهترین نفرات آن ها با عملکرد بسیار خوب در رقابت ها حضور داشتند. در حال حاضر رقیب من در آسیا تنها کشور چین است و اگر من نتوانم فاصله خود را با چینیها کم کنم، قطعاً کشورهایی مانند ژاپن و تایلند که سرمایهگذاری بسیاری در این رشته میکنند به ما خواهند رسید. با این وجود مطمئناً با سرمایهگذاری و حمایت های دیگر می توانیم جایگاه کشور چین را بگیریم و حتی در رده بندی جهانی ارتقا پیدا کنیم.
فرانک پرتوآذر با بیان اینکه دوچرخه سواری رشتهای پرهزینه است، گفت: زیر نظر مربی آلمانی که مربی یکی از ده نفر نخست جهان بوده، تمرین میکنم و از یک کارشناس تغذیه و یک مربی بدنسازی خارجی نیز استفاده میکنم. تامین هزینه مربیان و لوازم و سخت افزاری که با آن ها تمرین میکنم برای من که دوچرخه سواری تمام وقت هستم و به دلیل تمرینات فشرده و طولانی مدت، امکان فعالیت در رشته تحصیلی خود و کسب درآمد ندارم، به شدت دشوار و برعهده خانواده است که این هزینه ها در سال جاری بسیار سنگین بود.
وی در بخش دیگری از سخنانش عزم و اراده خود برای موفقیت در مسابقات آتی را خاطرنشان و اظهار کرد: با توجه به نتایج و عملکرد و نظر مربی شخصی ام و در صورت حمایت مسئولان قطعاً مدال طلای بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ در دسترس است. اگر حمایت شویم کاهش اختلاف با نفرات اول و دوم آسیا و کسب مدال طلا به نام ایران امکان پذیر است و همچنین برای اولین بار می توانیم سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس را بدست آوریم.
کاپیتان تیم ملی دوچرخه سواری کوهستان افزود: صرفاً حمایت مادی تنها کافی نیست و یک ورزشکار نیاز به حمایت های معنوی برای کاهش دغدغه ها، ایجاد آرامش ذهنی و کسب بهترین نتیجه در مسابقات دارد.
دارنده اولین مدال تاریخ دوچرخهسواری بانوان ایران در آسیا بر تاثیرگذاری حمایت رسانه ها در موفقیت ورزشکاران تاکید کرد و گفت: حمایت رسانه ای در مطرح شدن ورزشکاران، نگاه مسئولان و جذب اسپانسر بسیار تاثیرگذار است و در نهایت حمایت بخش خصوصی به نتیجه گیری ورزشکاران کمک می کند. دقیقا پس از سه سال در ورزش بانوان از من حمایت شد و اولین مدال تاریخ دوچرخهسواری ایران را به دست آوردم و مطمئنا این رشته اگر حمایت شود سهمیه المپیک در آینده ای نزدیک جزء رزومه ورزشی ایران خواهد شد.
انتهای پیام/