کرونا پیاده روی های خانوادگی را تعطیل کرد
۲۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۹دیدار رئیس بسیج ورزشکاران با مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰نایب رئیس هیات بیمارن خاص و پیوند اعضا استان گفت: بزرگترین مشکلی که ورزشکاران این هیات دارند عدم حمایت قوی خیرین و دیده نشدن آنها است.
نرجس فولادی در گفت و گو با خبرنگار ورزش در پارس، مشکلات ورزشکاران این هیات را برشمرد و اظهار داشت: زمانی که با خیرین در این رابطه صحبت می شود ترجیح آنها بر سرمایه گذاری در پروژه هایی نظیر، مدرسه، بیمارستان و تجهیزات پزشکی است.
وی با بیان اینکه در سمینار خیرین سلامت شرکت کردیم اما نتوانستیم خیر جذب کنیم، افزود: هیات ما یک هیات خدماتی است و حمایت مالی خیرین را نیاز دارد اما خیرین تمایلی بر این کار ندارند.
نایب رئیس هیات بیماران خاص دیگر مشکلات ورزشکاران این رشته را دیده نشدن و عدم معرفی دانست و عنوان کرد: ورزشکاران این رشته از اینکه با تمام مشکلات قهرمانی های برون مرزی و ملی کسب می کنند اما دیده نمی شوند شکایت دارند.
فولادی همچنین عمده مشکلاتی که بیماران ام اس دارند را تفکر نادرست دیگران درباره این بیماری عنوان کرد و گفت: یکی از این ورزشکاران از اینکه نسبت به این بیماری نگاه نادرستی وجود دارد شکایت و بیان می کرد در تاکسی تا فهمیدند ام اس دارم مرا از تاکسی پیاده کردند.
وی اضافه کرد: در این باره برای بیماران ام اس جلسات روانشناسی برگزار می کنیم.
نایب رئیس هیات بیماران خاص با بیان اینکه تلاش می کنیم اماکن ورزشی را با تخفیف ویژه ای در اختیار ورزشکاران قرار بدهیم ادامه داد: به خاطر شرایط خاص این ورزشکاران در هزینه های سفر اعزامی آنها دچار مشکل می شویم و نیازمند همکاری شرکت های هواپیمایی و راه آهن هستیم.
فولادی با اشاره به همکاری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری با این هیات، بیان کرد: مرداد ماه امسال از ورزشکارانی که در مسابقات جهانی نیوکاسل شرکت کرده بودند استقبال کردیم و تصویر این ورزشکاران در سطح شهر به مدت یک هفته به نمایش در آمد.
وی ورزش را برای بیماران خاص مفید دانست و اظهار داشت: عمر مفید بیماران تالاسمی تا چهل سال بوده اما با روی آوردن به ورزش تا پنجاه سال نیز افزایش داشته و ورزش راهی برای مبارزه با بیماری است.
نایب رئیس هیات بیماران خاص و پیوند اعضا همگانی کردن ورزش برای بیماران این هیات را جزئی از برنامه های پیش رو برشمرد و اضافه کرد: ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا از ابتدای سال تا کنون افزایش چشمگیری داشته است.
فولادی گفت: اگر مشکلات مالی ما حل شود می توانیم بهترین مربی ها را برای ورزشکاران این هیات بیاوریم.
وی افتخارات ملی و برون مرزی ورزشکاران پیوند اعضا و بیماران خاص در سال ۹۸ را نیز بیان کرد.
نایب رئیس هیات بیماران خاص و پیوند اعضا به مسابقات جهانی نیوکاسل که مرداد ماه امسال برگزار شد اشاره کرد و گفت: ۱۱ ملی پوش پیوند اعضا از استان فارس به این مسابقات اعزام شدند که در دو بخش بانوان و آقایان رشته های بولینگ، دارت، دو ومیدانی، پتانگ و بدمینتون به سه مدال طلا، هشت نقره و۱۴ برنز دست یافتند.
فولادی همچنین چهار مدال طلا، یک مدال نقره و یک برنز را حاصل کار بیماران تالاسمی در مهرماه سال ۹۸ عنوان کرد.
وی دیگر افتخارات این ورزشکاران را در مسابقات کشوری دیابت دانست که سه مدال طلا، یک نقره و یک برنز کسب کردند.
نایب رئیس هیات بیماران خاص و پیوند اعضا دو مدال طلا را حاصل تلاش بیماران ام اس در مسابقات دی ماه اصفهان بیان کرد و ادامه داد: بیماران هموفیلی نیز در بهمن ماه امسال یک مدال طلا به گردن آویخت.
به گزارش ورزش در پارس، ورزشکاری که پرچمدار مسابقات جهانی نیوکاسل بود نیز شکایت هایی در زمینه عدم حمایت های مالی و معرفی نشدن این ورزشکاران داشت.
کلثوم ابراهیمی که ۱۴ سال سابقه فعالیت در ورزش پیوند اعضا استان و تیم ملی کشورمان را دارد از اینکه کسی ورزشکاران این هیات را نمیشناسد و حتی با افتخارات آنها آشنا نیست ابراز ناراحتی کرد.
وی در سال ۲۰۱۵ مسابقات جهانی آرژانتین اولین مدال طلای بولینگ را برای کشورمان کسب کرد که پیش از این کسی در بخش بانوان موفق به کسب آن نشده بود.
این بانوی ورزشکار پیوند اعضا همچنین از اینکه منابع مالی مشخصی برای این ورزشکاران وجود ندارد و خیرین تمایلی به سرمایه گذاری برای آنها ندارند نیز شکایت داشت و گفت: مگر ورزشکاران هیات بیماران خاص و پیوند اعضا با وجود کسب افتخارات ملی و برون مرزی چه فرقی با دیگر ورزشکاران دارند که حمایتی از این ورزشکاران نمی شود.
بر اساس این گزارش، ورزشکاران هیات بیماران خاص و پیوند اعضا شامل بیماران تالاسمی، دیابت، ام اس، دیالیز،هموفیلی و پیوند اعضا هستند که هرکدام از این بیماران با وجود محدودیت های جسمی باز هم افتخار آفرین هستند.
این ورزشکاران تنها در ده رشته ورزشی می توانند شرکت کنند و بیماران خاص تنها در مسابقات کشوری شرکت می کنند اما بیماران پیوند اعضا می توانند به مسابقات برون مرزی اعزام شوند.
معرفی نشدن این ورزشکاران با تمامی افتخاراتی که کسب کرده اند و عدم حمایت قوی خیرین از این قشر ورزشی و همچنین نگاه نادرست برخی از مردم به این بیماران عمده مشکلاتی است که هیات بیماران خاص و پیوند اعضا از محدوده حل آن بیرون هستند در انتظار توجه ویژه به این ورزش به سر می برند.
انتهای پیام///// لیلا رامش جان