اراضی ناحیه صنعتی خفر آماده واگذاری به متقاضیان و سرمایه گذاران می شود
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴آغاز مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در شیراز
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۵دکتر جمالی نویسنده کتاب ایل شاهسون، که این روزها مشغول تدوین و تألیف نهایی تدوین کتاب ایل شاهسون (از مغان تا بختگان) است، در یک نشست چند ساعته با دکتر رسول شاهسونی از مخترعان و دانش آموختگان نخبه ایل شاهسون، کتاب ایل نامه را ارائه و به بحث و تبادل نظر درباره این کتاب پرداختند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فارس به روز ، دکتر رسول شاهسونی از این اقدام ارزشمند دکتر جمالی که چندین سال است، برای گردآوری آن تلاش و به تحقیق میدانی پرداخته، قدردانی و اظهار داشت: «ایل نامه شاهسون، یک اقدام ماندگار برای نسل دیروز، امروز و آینده است و هر چه این کتاب جامع تر و با تکیه بر مستندات و بر پایه اطلاعات دقیق و علمی منتشر شود بیشتر مورد استقبال قرار گرفته و میتواند زمینهساز پژوهشهای بیشتر توسط محققان در آینده باشد و جوانان با علاقه به ریشهها و هویت خود، این میراث را تکمیل و مستند کنند.
شاهسونی در ادامه افزود: «فرهنگ و تاریخ ایل شاهسون یکی از گنجینههای ارزشمند ایران عزیز است که لازم است به آن پرداخته شود. شاهسونها از دیرباز با نقشهای کلیدی خود در تاریخ و تأثیرگذاری در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، جایگاه ویژهای داشتهاند. این تحقیقات تلاشی درخور برای مستندسازی هویتی است که در خطر فراموشی قرار دارد. حمایت از فرهنگ ها، پاسداشت هویت ملی و پلی برای اتصال گذشته به آینده است. »
او همچنین با اشاره به اهمیت حمایت جامعه شاهسون از این اثر، افزود: «حمایت از این کتاب یک اقدام فرهنگی در راستای حفظ هویت ایل شاهسون است. از بزرگواران دعوت میکنم تا با تهیه این کتاب، از این حرکت فرهنگی حمایت کرده و به حفظ و انتقال آن برای آیندگان کمک کنند.»
دکتر جمالی نویسنده کتاب ایل شاهسون نیز با قدردانی از پیشنهادات و ابراز لطف دکتر رسول شاهسونی گفت: یکی از اهداف مهم این کتاب معرفی فرهیختگان شاهسون است که تلاش کردیم این مهم محقق شود.
وی افزود: در تدارک هستیم که ماه های آینده مراسم رونمایی از کتاب ایل شاهسون را برگزار کنیم و این رویداد نیز بهانه خوبی برای همگرایی بیشتر ایل بزرگ شاهسون و بهره گیری از ظرفیت های یکدیگر است.
براساس این گزارش، دکتر رسول شاهسونی هم اکنون مشغول به پژوهش و تحقیقات علمی در حوزه علوم پیشرفته مهندسی رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه ارلانگن – نورنبرگ آلمان می باشد.
از افتخارات این جوان نخبه، علاوه بر دستاوردهای ویژه از جمله برترین جوان ایران، می توان به دریافت جایزه اینترنشنال “هانس ویلهلم-هلگا شوسلر و دااد ” و جایزه محقق برتر سال ۲۰۲۲ کشور آلمان ، چهره سرشناس علمی و عضو کمیته فنی کنفرانس های بین المللی در ژورنال های مختلف IEEE و به عنوان داور مقالات علمی اشاره کرد.
خبرنگار: علی شاهسون
انتهای پیام/