بازدید مدیرکل ورزش و جوانان استان از مجموعه ۲۲ بهمن
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷ژیمناست شیرازی: به مسابقات پیش رو امیدوار هستم/ ثبت شش حرکت در کتاب داوری
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷تعطیلی این روزهای کرونایی باعث نشده است تا مردم از کمک به یکدیگر غافل بمانند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ورزش در پارس، مکانی که پیش از این جای تربیت ورزشکاران کاراته کا بود امروز به کارگاهی برای تولید ماسک و دستکش برای کمک به هم نوعان نیازمند خود تبدیل شده است.
مردم استان فارس و شیرازی ها در آزمون های دیگر روسفید بیرون آمده اند، در شرایط امروز نیز در آزمون روزهای سخت کرونایی به یاری دیگر هم نوعان خود شتافته اند.
اکنون به شرح فعالیت های کارگاه تولید ماسک گروه جهادی چهارده معصوم که در شهرک بهارستان شیراز این روز ها مشغول تولید ماسک و دستکش هستند می پردازیم.
عضو هیئت فرهنگی مسجد قائم در گفت و گو با خبرنگار ورزش در پارس، بابیان اینکه این کارگاه به همت هیئت امنای مسجد قائم، حوزه بسیج حضرت زینب (س) ناحیه ثارالله شیراز راه اندازی شده است، گفت: این کارگاه از هجدهم فروردین ماه راه اندازی شده است و در ابتدای کار تولید روزانه ماسک ۷۰۰ عدد بود و اکنون به سه هزار و۵۰۰ ماسک در روز رسیده، تولید دستکش نیز در حد توان است.
فاطمه کرمی با اشاره به اینکه هدف این کارگاه تبدیل شدن به یک پایگاه مردم نهاد است، اظهار داشت: تمامی هزینه های این کارگاه از منابع خیریه تأمین می شود و لوازم مورد نیاز برای کار از سوی خود افرادی که کار می کنند تهیه شده است. هرکدام به حد توان خود لوازم برای کار در این مکان را مهیا کرده اند.
وی ضمن بیان اینکه از تمامی سن و قشری در این کارگاه حضور دارند، افزود: ماسک و دستکش ها در مکان هایی که نیازمند هستند به صورت رایگان توزیع می شود.
عضو هیئت فرهنگی مسجد ادامه داد: تا کنون به نیروگاه برق، حراست چند شرکت، نیروی انتظامی میانرود، در میان دست فروش ها و پاکبان ها و چند روستای بخش رستم نور اباد و بیضا ماسک و دستکش توزیع شده است. انشاالله در روز های آتی نیز در چند منطقه کم برخوردار و ورودی چند بیمارستان برای افرادی که مراجعه می کنند، توزیع می کنیم.
کرمی با تصریح بر اینکه این کارگاه از نخستین روز راه اندازی مورد تأیید علوم پزشکی بوده است، خاطرنشان کرد: بازدید علوم پزشکی از این کارگاه به طور مکرر انجام می شود.
وی با بیان اینکه کار در این کارگاه جهادی است و متقاضیان زیادی برای کار در این مکان داریم، اضافه کرد: به خاطر رعایت مسائل بهداشتی و رعایت فاصله استاندارد افزایش نیروی کار مقدور نیست.
عضو هیئت فرهنگی مسجد گفت: کارگاه در دو شیفت صبح و عصر فعالیت می کند که در هر شیفت حدود ۴۰ نفر از سنین ۱۰ تا حدود ۷۵ ساله مشغول به کار هستند.
کرمی به انجام فعالیت هایی مانند خواندن دعا و مولودی اشاره کرد و افزود: هیات جوانان السابقون روزانه به این کارگاه می آیند و مولودی و دعا میخوانند.
این ورزشکار کاراته کا بیان کرد: حسینیه مسجد قائم پیش از این مکانی برای تمرین کاراته من و شاگردانم بود و اکنون به مکانی برای تولید ماسک و دستکش تبدیل شده است.
بر همین اساس، فاطمه کرمی ورزشکار کاراته کا شیرازی از سال ۷۸ در این رشته آغاز به کار کرد و عضو سبک شوتوکان IKD است.
وی به صورت جهادی و از طرف بسیج در روستاهای محروم محمود آباد و مهارلو مربی گری می کند.
این بانوی کاراته کا بیان کرد: در کار جهادی برایت فرقی نمی کند چه کاری انجام بدهی یا چه تحصیلات و جایگاه اجتماعی داشته باشی، در این کار باید بی ادعا کار کرد تا به نتیجه دلخواه رسید.
خبرنگار: لیلا رامش جان
انتهای پیام /