دورهمی اهالی رسانه فارس برای برنامه های دهه فجر
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲اعزام یکهزار معلم از استان فارس به اردوی راهیان نور/ برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش آموز فارس در خرمشهر
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۲رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، گفت: ۲۱ مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلفات از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
به گزارش پایگاه خبری فارس به روز ، «کمال فخرپور» گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی، به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند .
«محمدحسین کیانفر» مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز بیان کرد: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتی گراد و در فریزر منفی ۱۸ درجه سانتی گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حد اقل ۶۵ درجه سانتی گراد می باشد؛ در حالی که بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتی گراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق می افتد.
او ادامه داد: با توجه به شیوع مسمومیت مونو اکسید کربن در فصل پاییز و زمستان لزوم رعایت استانداردهای استفاده از وسیله گرمایشی از سوی متصدیان برای پیشگری از وقوع آتش سوزی و مسمویت مونو اکسید کربن دو چندان می باشد.
مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب، با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از مردم خواست از خرید مواد غذایی از مراکز غیرمجاز و فروشندگان دوره گرد همچنین مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی خودداری و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی شکایت های خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت و پیگیری کنند.
انتهای پیام/