نجابت مزرعه داران ارزهای دیجیتال، پشتوانهای برای گذر از تابستان گرم
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۰کازرون میزبان مسابقات طب رزم نیروی زمینی سپاه
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۲حجت الاسلام علیرضا شاهسونی مدیر مسئول مؤسسه بیت الاحزان حضرت زهرا(سلام الله علیها) از آغاز نام نویسی هجدهمین دوره دانشسرای علوم قرآن و حدیث باقرالعلوم(ع) خبر داد.
وی با بیان این که دوره جدید دانشسرا در قالب دو مرکز ویژه برادران و خواهران برگزار میشود گفت: مرکز برادران با همکاری حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) شهرستان گناباد در شهر بیدخت برگزار می شود و مرکز خواهران نیز در روستای مبارک آباد شهرستان استهبان برقرار خواهد بود.
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور در تشریح برنامههای دانشسرای علوم قرآن و حدیث باقرالعلوم(ع) گفت: در این طرح یکساله بر اساس ظرفیت قانونی ایجاد شده جهت حافظان کل قرآن کریم، دورههای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث با بهرهگیری از اساتید توانمند حوزه و دانشگاه و همچنین اساتید قرآنی برگزار میشود و حافظان کل قرآن شرکت کننده در دوره علاوه بر تثبیت محفوظات و شرکت در آزمون کسب مدرک درجه ۳ حفظ، در طول دوره دروس کارشناسی علوم قرآن و حدیث را نیز میخوانند و جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد به منظور کسب مدرک لیسانس علوم قرآن و حدیث آماده میشوند.
حجت الاسلام شاهسونی با اشاره به مزایای ویژه این دوره گفت: یکی از مزایای مهمی که این قانون مجلس جهت حافظان کل قرآن کریم ایجاد کرده است، امکان دریافت مدرک تحصیلی لیسانس سه سال زودتر از روند جاری آموزشی کشور فارغ از وضعیت تحصیلی کنونی شرکت کننده میباشد، یعنی حافظان قرآن در حالت عادی در صورتی که قصد اخذ مدرک لیسانس علوم قرآن و حدیث داشته باشند ابتدا باید مدرک دیپلم بگیرند و سپس در کنکور شرکت کنند و در صورت قبولی در کنکور به مدت ۴ سال در دانشگاه به تحصیل بپردازند تا بتوانند لیسانس بگیرند ولی در این طرح حافظان کل قرآن کریم به مدت یک سال در دانشسرا دروس دانشگاه را مطالعه می کنند و در حین دوره، هم در آزمون حفظ سازمان تبلیغات شرکت می کنند و مدرک معادل لیسانس دریافت میکنند و هم در آزمون سازمان سنجش شرکت میکنند و در صورت کسب حد نصاب، مدرک لیسانس خود را از وزارت علوم تحقیقات و فناوری دریافت می نمایند.
مدیر مسئول مؤسسه بیت الاحزان ضمن توصیه به حافظان به بهره گیری از این امتیاز ویژه به ذکر نمونههای موفق این دوره در سالهای قبل پرداخت و گفت: چند سال پیش یکی از دختران شیرازی به نام مریم رضایی که در طرح های حفظ مؤسسه حافظ کل قرآن شده بود در سن ۱۴ سالگی در دانشسرا حضور پیدا کرد و موفق شد در ۱۵ سالگی لیسانس خود را دریافت کند در حالی که هنوز دانش آموز مدرسه بود. این دختر نخبه و با استعداد با تلاشهای فراوان خود و خانواده و مربیانش توانست در سال بعد در آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث رتبه یک کشوری را کسب کند و مستقیم در مقطع فوق لیسانس تحصیل کند که این اتفاق تا مدتها بحث اول محافل قرآنی کشور بود. خوشبختانه اکثر خروجی های دانشسرا کم و بیش همین وضعیت را داشته اند و توفیقات خوبی در کسب مدارک دانشگاهی کسب کرده اند.
وی با ذکر تاریخچه دانشسرا گفت: این مرکز از ۱۸ سال پیش کار خود را تحت عنوان دورههای ارتقای علمی حافظان آغاز کرد و در چند سال گذشته نام آن به دانشسرای علوم قرآن و حدیث باقرالعلوم(ع) تغییر کرد و طی این مدت حافظان زیادی از برادران و خواهران با حضور در این دوره ها موفق به کسب مدرک لیسانس شده اند.
حجت الاسلام شاهسونی در خصوص شرایط و نحوه نام نویسی در طرح گفت: مهلت نام نویسی تا ۳۱ تیر ماه سال جاری از طریق پایگاه اطلاع رسانی مؤسسه به نشانی beytolahzan.ir می باشد و حافظان کل قرآن کریم علاقمند به حضور در طرح باید بر حداقل ۲۰ جزء از محفوظات خود مسلط باشند و علاوه بر سلامتی کامل جسمی و روحی و مجرد بودن، برادران بین ۱۵ تا ۲۵ سال و خواهران بین ۱۵ تا ۳۵ سال سن داشته باشند.
انتهای پیام/