آخرین خبرها از فعالیت های شهرداری شیراز در خط ۲ مترو/ ساخت ایستگاه امام حسین(ع) در عمق ۳۰ متری
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸فعالیت های پیشگیری از اعتیاد در بهزیستی شیراز علمی تر می شود
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۸بسیج سازندگی استان فارس با همتی بلند و داشتن مدیر جوان و جهادی این روزها به دنبال این است تا در یک برنامه ریزی همه جانبه مشکلات آب ۳۲۷ روستای این استان را برطرف کند.
به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی فارس بهروز، سرهنگ اسماعیل قزل سفلی در نشست با فرمانداران شهرستانهای استان فارس از برنامه ۵ ساله بسیج سازندگی برای رفع محرومیت از نقاط مختلف استان خبر داد و گفت: بزرگترین طرحی که در حال حاضر انجام میشود جهاد آبرسانی است که در ۲۰ شهرستان انجام میشود.
او گفت: در طرح جهاد آبرسانی مشکلات آب ۳۲۷ روستا برطرف میشود که این پروژه براساس تفاهمنامه ۳ جانبه بین قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و وزارت نیرو و توسط بسیج سازندگی انجام میشود.
قزل سفلی با تاکید بر اینکه در جهاد آبرسانی تکمیل پروژههای نیمه تمام در اولویت است، گفت: برنامه زمانبندی شده برای انجام این پروژه ۳۰ ماه است و انتظار میرود فرمانداریها تسریع عملیات اجرایی این پروژه کمک کنند.
رئیس بسیج سازندگی استان فارس در تشریح این پروژه بزرگ گفت: تکمیل و احداث ۳۴ مجتمع آبرسانی و ۱۱ پروژه تک روستایی از جمله ویژگیهای جهاد آبرسانی است و باید همه ظرفیت در کنار بسیج قرار گیرد تا مشکل آب این شهرستانها برطرف شود.
او، حل مشکلات حوزه راه، اشتغال و مسکن را از دیگر پروژههای محرومیتزدای استان معرفی کرد و گفت: برای احداث مسکن محرومین نیز اقداماتی انجام شده همچنین از ظرفیت گروههای جهادی برای احداث مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استفاده میشود.
قزل سفلی گفت: راههای روستایی از دیگر پروژههای محرومیتزدایی استان فارس است که از ظرفیت قیر رایگان برای کمک به راههای روستایی استفاده میشود.
رئیس بسیج سازندگی استان فارس گفت: متولی اصلی محرومیتزدایی دولت است و بسیج به عنوان یک بازوی کمککننده است و باید در کنار ظرفیت بسیج سازندگی دیگر ظرفیتها نیز پای کار آید و فرمانداران برای رفع محرومیت به ویژه در روستا همکاری کنند.
او از برنامه جامع محرومیتزدایی مردم پایه بسیج سازندگی خبر داد و گفت: روستاها و حاشیههای شهر نقطه هدف این برنامه است و انجام اقداماتی در امور زیر ساختی و عمرانی منجر به توسعه و پیشرفت روستاها و جلوگیری از مهاجرت و ماندگاری مردم در روستاها میشود.
قزل سفلی به فعالیتهای بسیج سازندگی در عرصه اقتصادی و اشتغالزایی اشاره و گفت: پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶، ایجاد قطبهای صنایع تبدیلی، راهاندازی مشاغل خرد و خانگی، پنلهای خورشیدی و کمک به اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی از ظرفیتهای مهم بسیج سازندگی است.
انتهای پیام/