شکست تیم قشقایی در آخرین بازی خارج از خانه
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۸رئیس هیئت دوچرخه سواری فارس در گفتوگو با ورزش در پارس:میانگین دوچرخه سواری اشتراکی در شیراز نسبت به تهران بالاتر است / راه اندازی نخستین پیست پمپترک / تبدیل شیراز به شهر جهانی دوچرخه سواری
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶قهرمانان ورزشی طناب زنی آسیا با حضور در دفتر پایگاه خبری ورزش در پارس به بیان مسائل و مشکلات در بخش ورزش بانوان و به ویژه رشته طناب زنی پرداختند.
به گزارش پایگاه خبری ورزش در فارس، حدیث شبانی، نگین نریمانی، مریم حسینی، طهورا سجادیان در این گفت و گو به موضوع های مختلف در رشته طناب زنی پرداختند که آنچه از نظر شما می گذرد نتیجه این گفت و گو است.
شبانی: انتظار داشتیم پس از قهرمانی حمایت و تشویق شویم
حدیث شبانی یکی از این قهرمانان طناب زن شیرازی است که سال گذشته به همراه تیم ملی طناب زنی مدال طلای آسیایی را به خود اختصاص داده است.
این ورزشکار نوجوان در مدرسه نمونه دولتی علامه اقبال لاهوری ناحیه چهار آموزش و پرورش شیراز تحصیل می کند و در رشته طناب زنی و موفقیت هایی که به دست آورده قدردان زحمات شیبانی سرمربی، مدیر مدرسه خانم اکبری و معلم ورزش خود خانم نیک چابک است.
شبانی معتقد است باید نگاه مدارس به توسعه رشته های مختلف ورزشی و استعدادیابی آن به ویژه ورزش بیشتر باشد. به ورزش بانوان آن طوری که باید و شاید توجه نمی شود مگر اینکه فرد به مقام خاص برسد.
این ورزشکار نوجوان همچنین به اعزام خود به مسابقات قهرمانی طناب زنی اشاره کرد و گفت: تنها در این مراسم سیروس پاک فطرت رئیس هیات ورزش های همگانی حضور داشت همچنین هنگام بازگشت انتظار داشتیم پس از قهرمانی و حضورمان در شیراز مسئولان ورزش استان فارس ما را همراهی می کردند.
شبانی بیان کرد: در راه قهرمانی خانواده هایمان بیشترین حمایت را کردند اما دوست داشتیم بیشتر مورد توجه مسئولان قرار می گرفتیم.
نریمانی: سالن محل تمریناتمان را گرفتند
نگین نریمانی ۱۶ ساله از دیگر قهرمانان طناب زن نوجوان شیرازی است که در دبیرستان شهید بهشتی ناحیه یک مشغول تحصیل است.
او نیز مدال طلای مسابقات آسیایی و اقیانوسیه را که سال گذشته در کره جنوبی برگزار شد را کسب کرده است. مسابقاتی که به عنوان نماینده جمهوی اسلامی ایران اعزام شده بودند و در نهایت با افتخار تمام به شهرشان شیراز بازگشتند
این ورزشکار نوجوان دختر در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری ورزش در فارس تصریح کرد: توقع داشتیم بعد از اینکه از مسابقات می آییم از ما استقبال کنند و متاسفانه این مهم اتفاق نیفتاد. استقبال که نشدیم هیچ، سالن محل تمریناتمان را که در قصرالدشت بود را از دستمان گرفتند.
نریمانی گفت: رشته طناب زنی فضای زیادی را برای تمرین نمی خواهد، نمی دانیم چرا مسئولان ورزشی به این موضوع و اهمیت ورزش ما توجهی ندارند.
وی بیان کرد: بعد از اینکه سالن تمرینات خودمان را از دست دادیم مجبور شدیم در حیاط مدرسه و محل تحصیل خود با کمترین امکانات تمرین کنیم.
این ورزشکار که هشت سال است طناب زنی را به صورت حرفه ای دنبال می کند، بر این باور است این رشته امکانات زیادی نمی خواهد و می شود در یک مکان کوچک نیز به تمرین پرداخت.
نریمانی با طرح این سوال که چرا متولیان ورزش به استعدادهای ورزشی در نوجوانی و جوانی توجه چندانی ندارند کفت: عدم بی توجهی ها باعث شکست ورزشکار می شود. ورزشکار نیازمند حمایت معنوی و مادی است.
وی با بیان اینکه نباید در ورزش بین آقایان و بانوان تفاوت قائل شد و این شایسته نیست تاکید کرد: باید به ما جایگاه دهند مگر ما چه اندازه از فضای ورزشی برای تمرینات نیازداریم.
این ورزشکار گفت: همچنین انتطار است شورای اسلامی و شهرداری همان طور که برنامه هایی در حمایت از قهرمانان ورزشی دارند برای ما قهرمانان رشته طناب زنی نیز داشته باشند.
حسینی : مسئولان به استعدادهای ورزشی توجه کنند
مریم حسینی سارایی ۱۴ ساله از دیگر ورزشکاران افتخار آفرین طناب زنی شیراز است که در مسابقات آسیایی مدال طلا کسب کرده است. او هم از عدم استقبال خوب مسئولان انتقاد کرد و می گوید: از زمانی که برگشتیم جایی دعوتمان نکردند و تنها در ناحیه یک آموزش و پرورش یک مراسم تجلیل برگزار شد.
وی با بیان اینکه نیازمند حمایت های بیشتر مسئولان هستیم تاکید کرد: همیشه هم این حمایت ها مادی نیست، تشویق شدن برای ما بسیار مهم است.
حسینی در مورد طناب زنی می گوید: این رشته یک رشته جذاب و هیجان انگیز است که با برخی حرکت های ترکیبی همراه است. نیازمند مکان مناسب برای تمرین دارد به طوری که اگر ورزشکار به زمین خورد دچار آسیب نشود.
حسینی تصریح کرد: دربانوان طناب زنی کمتر مورد توجه قرار گرفته و این در حالی است که انتظار است بیش از پیش به جامعه معرفی و فرهنگ سازی شود.
طناب زنی مجموعه ای ترکیبی از ژیمناستیک، پرش و قدرت است و با طناب زده می شود و بسیار هستند که این را نمی شناسند.
وی گفت: درآموزش و پرورش نیز اقدامات خوبی برای تقویت ورزش در دست اقدام است که امیدواریم بیش از پیش شاهد ارتقاء ورزش در مدارس باشیم و مسابقات استانی و ملی نیز بیشتر برگزار شود.
سجادیان: طناب زنی رشته نمایشی نیست
طهورا سجادیان عضو تیم ملی طناب زنی جمهوری اسلامی ایران معتقد است طناب زنی یک رشته نمایشی نیست بلکه یک رشته قهرمانی است.
این دانش آموزن نوجوان شیرازی که ۱۱ ساله و کلاس پنجم ابتدایی مدرسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که در اولین حضور خود در مسابقات بین المللی مقام هشتم را به خود اختصاص داد.
وی اظهار داشت: طناب زنی یک ورزش با نشاط و پرتحرکی است و در ایجاد روحیه نشاط بین افراد مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان تاثیر گذار است.
بسیاری از افراد جامعه فکر می کنند طنابزنی یک بازی نمایشی است و مسابقه ندارد و این درحالی است که این رشته در سطح جهانی نیز دارای مسابقه معتبر بین المللی است.
سجادیان بیان کرد: نیاز است نگاه متولیان ورزش نسبت به توسعه رشته طناب زنی تغییر کند و در مدارس و فدراسیون به عنوان یک ورزش حرفه ای مورد توجه قرار گیرد.
وی که بیش از چهار سال است به صورت حرفه ای این رشته را دنبال می کند، گفت: طناب زنی را دوست دارم و آن را برای رسیدن به قهرمانی در عرصه های ملی و بین المللی دنبال می کنم.
وی از همراهی سرمربی خود فاطمه شیبانی و مریم حیدرزاده مدیر مدرسه دانشگاه علوم پزشکی را در طناب زنی همراهی کرده اند قدردانی کرد و افزود: پدر، مادر و برادرانم از اولین روزی که وارد رشته طناب زنی شدند همیشه در کنار من بودند و در همه حال حتی تمرین ها تنهایم نگذاشتند که بی نهایت از آنان سپاسگذارم.
در پایان دختران طناب زن فارس از نگاه ویژه پایگاه خبری ورزش در پارس به عنوان یک رسانه تخصصی در ورزش استان که معرفی ورزشکاران را در برنامه قرار داده است قدرانی کردند.
انتهای پیام/