رئیس هیئت تنیس روی میز شهرستان گراش: در بخش مربیگری و استعدادیابی بانوان موفق نبوده ایم
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸رئیس هیات انجمن ورزشهای رزمی فارس عضو کمیته اصلاح آئین نامه فدراسیون شد
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰کووید-۱۹ با ورودش به کشور تمام فعالیت ها را به تعطیلی کشاند و مردم را به اجبار خانه نشین کرد، در این میان اقشار مختلفی از جامعه بیکار شدند که جامعه ورزشی نیز از این قاعده مستثنا نبودند.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ورزش در پارس، با شیوع ویروس کرونا اصناف پر خطر تعطیل شدند و جامعه ورزشی نیز به همراه دیگر مردم خود را قرنطینه کردند و به تمرینات خود در خانه ادامه دادند. اماکنی که تاکنون برای سلامت جامعه فعال بودند باز هم برای سلامتی مردم فعالیت های خود را تعطیل کردند.
اکنون با گذشت بیش از دو ماه از ورود این ویروس منحوس در کشور می گذرد و برخی صنوف کم خطر و با ریسک متوسط با رعایت پروتکل های بهداشتی مجاز به بازگشایی شدند اما باشگاه های ورزشی طبق اطلاعیه فدراسیون پزشکی ورزشی تا پانزدهم اردیبهشت ماه همچنان تعطیل است.
با تعطیل شدن باشگاه ها مربیان زیادی خانه نشین شدند و به نوعی می توان گفت بیکار شده و برخی از آنها بدون بیمه یا حقوق در انتظار این هستند تا ببینند شرایط چگونه می شود.
این شرایط برای مربی ها به گونه ای بود که چالش تراشیدن موی سر را در فضای مجازی راه اندازی کردند.
یک فعال ورزشی که خود مربی است در یادداشتی درباره مربیان اینچنین نوشت: مربی سنگر ساز بی سنگریست که هیچ قانونی را پشت خود نمیبیند،ده هامعلم هم نمیتوانند تاثیر یک مربی ورزشی را در زندگی هیچ انسانی بگذارند اما متاسفانه کمترین قانون حمایتی از مربیان وجود دارد، شاید یک معلم ریاضی یا علوم یا تاریخ را بلد باشد، یک پزشک تخصص خودش را، یک مکانیک جلو بند یا صافکار حیطه کاری خودش راخوب اجرا کند اما یک مربی باید مجموعه ای از علوم را بداند، پزشکی، روان شناسی، جامعه شناسی، تاریخ، ریاضیات، فیزیولوژی،تغذیه، علم تمرین، تکنیک، تاکتیک، زبان خارجه و.. در اینروزها و با شیوع کرونا ۹۰ درصد مربیان واقعی با مشکلات عدیده ای روبرو هستند. میدانستید مربی در این روزها مثل صنوفی که میگوییم تعطیلند و ضرر میکند زیان چند برابری دیده! نه جنسی دارد که بماند و بعدبفروشد، نه بیمه ای که بیکاری اش را بگیرد! اگر قرار است جامعه پیشرفته ای داشته باشیم بایدمربیان ورزشی قوی داشته باشیم، مربیانی که دغدغه نان نداشته باشند!
احسان راستی که تجربه مربیگری در تیم فوتبال فجر سپاسی را در کارنامه دارد، در رابطه با چالشی که کرونا با مربیان ورزشی روبرو کرده است گفت: در مرحله اول سلامتی است و امیدوار هستم تا هرچه زودتر از این وضعیت رها شویم، در شرایط کنونی توصیه ام به ورزشکاران این است تا سلامتی خود را حفظ و در خانه تمرینات خود را پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه تا جایی که میدانم مربیان بیمه هیئت پزشکی هستند، اضافه کرد: خیلی از مربی ها تنها شغلی که دارند همین است و باید فکری به حال این قشر ورزشی شود تا با توان بیشتری بتوان قدم برداشت.
باشگاه دارانی که در خرج زندگی خود مانده اند
در این میان باشگاه دارانی هستند که به دلیل تعطیلی سه ماهه اماکن و فعالیت های ورزشی به جهت شرایط پیش آمده ضرر های زیادی متحمل شده اند حتی امید به اینکه پس از بازگشایی باشگاه ها مردم به سمت باشگاه بیایند را ندارند.
باشگاه داری در این رابطه به خبرنگار ورزش در پارس اظهار داشت: سه ماه است که اجاره بها را پرداخت نکرده ام و تا کنون برای تعطیلی سه ماهه حدود ۵۰ میلیون تومان ضرر کرده ام.
وی با اشاره به وام ۱۶ میلیونی که مقرر شده است به ۲۸ هزار باشگاه سراسر کشور پرداخت شود، افزود: ما با چه درآمدی بتوانتیم این وام را بازپرداخت کنیم، با توجه به شرایط کنونی پس از بازگشایی ممکن است استقبال مانند قبل نباشد.
این باشگاه دار بیان کرد: اکنون سه ماه است که درآمدی ندارم و حقوق پرسنل باشگاه و مربیان را از جیب خود میدهم.
باشگاه دار دیگری ضرر و زیان مالی باشگاه خود را خارج از حد عنوان کرد و گفت: فکر نمی کنم پس از بازگشایی مجدد اماکن ورزشی خانواده کسی اجازه بدهد تا به باشگاه بروند و روال مانند سابق نمی شود، اگر شرایط به همین منوال باشد شاید تعدیل نیرو نیز انجام دهم.
بر اساس این گزارش، دوم اردیبهشت ماه وزیر ورزش و جوانان
در جلسه با فعالان صنعت ورزش و سازمان های مردم نهاد جوانان اعلام کرد: تسهیلات ۱۶ میلیون تومانی برای ۲۸ هزار باشگاه ورزشی آسیب دیده از بیماری کرونا پرداخت می شود.
دکتر سلطانی فر گفت : باشگاه های خصوصی به میزان هر پرسنلی که دارند و حق بیمه پرداخت می کنند ، تا سقف ۱۶ میلیون تومان برای سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت وام با سود ۱۲ درصد تعلق می گیرد که هشت میلیون برای حقوق و هشت میلیون برای هزینه باشگاه ها خواهد بود.
وی میزان تنفس این تسهیلات برای باشگاه های خصوصی را ۴ ماه و مدت پرداخت آن را ۲ سال عنوان کرد.
بر همین اساس، ویروس کرونا جامعه ورزشی سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده به طوری که المپیک ۲۰۲۰ توکیو را یک سال به تعویق انداخت و دیگر فعالیت های ورزشی را در سراسر جهان یا لغو کرد یا به تعویق انداخت.
انتهای پیام /
خبرنگار: لیلا رامش جان