سنگ تمام مردم دهستان خیر استهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن + فیلم و عکس
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۲پاک فطرت:بافت تاریخی شیراز هویت این شهر است
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۷یادداشت/ بهنام کشاورز
۲۲ بهمن ۱۴۰۱ را با حضور شکوهمند مردم در شهرهای بزرگ و کوچک و البته روستاها پشت سر گذاشتیم و انقلاب اسلامی ایران جشن چهل و چهار سالگی خود را در حالی برگزار کرد که کشور در چند ماه اخیر شاهد پیچیده ترین جنگ شناختی و ترکیبی در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و اجتماعی بود.
آنچه از راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال برایمان به یادگار ماند علاوه بر حضور دهه هشتادی ها و جوانانی که جشن انقلاب اسلامی را جشن ملی همه مردم می دانستند، تغییر محاسبات ذهنی بسیاری از ما درباره رویکرد مردم پس از حوادث اخیر بود، آنجایی که شاید برخی از ما تصور می کردیم ریزشها بیشتر از رویشها است اما تصاویر چیز دیگری می گویند و نتیجه برعکس شد.
به هر حال به نظر می رسد پس از حضور میلیونی و متفاوت مردم در راهپیمایی امسال دهه فجر تامل جدی در مسائل زیر از سوی کارگزاران ضروری و اجتناب ناپذیر است.
۱- چه آن دسته از هموطنانی که سیاستهای اجرا شده در گذشته را می پسندند و چه همه کسانی که در هر سطحی معترض و گله مند برنامه های اجرا شده و اجرا نشده فرهنگی،اقتصادی و اجتماعی هستند دوشادوش یکدیگر گوشه پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران را گرفته و تا پایان راهپیمایی همراه شدند و این به معنای لزوم توجه ویژه به مشترکات ملی،میهنی و دینی مردم است و این مشترکات تاکنون نتوانسته متاثر از فتنه های ساختگی دشمن شود.
۲- مدیران همواره بدانند حضور همیشگی مردم در صحنه هایی که دشمنان را مایوس نموده است به معنای مهر تایید بر عملکرد آنها نیست ، بلکه این مردم صبورانه پای آرمانها و اصول ایستاده اند و البته خواهند ایستاد و برداشت ناصواب از ولایتمداری، شکیبایی، عشق به وطن و وحدت ملی خود می تواند نوعی از ناسپاسی قلمداد شود.
۳- در شرایطی که کشور مورد هجمه تبلیغاتی و اقتصادی سنگین استکبار واقع شده است، در راستای تجلیل و قدردانی از مردم، بیش از هر زمانی لازم است با تلاش شبانه روزی و مدیریت جهادی تمام مسئولان، نیازهای کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت مردم در همه حوزه ها پیگیری و رفع شود؛ تجربه ثابت کرده است برآوردن بسیاری از امور نه نیازمند رفع تحریم است و نه حتی اختصاص اعتبارات مالی بلکه اراده پیگیری تا حصول نتیجه با امکانات و زیرساختهای در دسترس را می طلبد.
۴- با توجه به اینکه خدمات بسیاری در بخشهای گوناگون با صرف هزینه، وقت و نیروی انسانی به مردم صورت گرفته است و همچنین از آنجایی که فضای مجازی بیشترین سهم را در سبد تامین اطلاعات روزانه شهروندان از آن خود کرده است ، حق طبیعی مردم شهر و روستا است که از طرق مختلف در جریان خدمات صورت گرفته قرار گیرند و بدین نحو یکی از حقوق طبیعی و قطعی افکار عمومی مصونیت از سیاه نمایی و قرار گرفتن در فضای ناامیدی است.