پیام تبریک رئیس هیات تنیس روی میز شهرستان گراش در پی صعود به لیگ برتر باشگاه های کشور
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۵معاون اقتصادی استاندار فارس: مولفه های پیشرفت ورزش حرفه ای در استان فراهم است
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵مدیرعامل دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن شیراز با اشاره به اینکه سرانه ورزشی در این محله با جمعیت ۲۰ هزار نفری مناسب نیست، خواستار ایجاد زیرساخت های ورزشی در این منطقه از کلان شهر شیراز شد.
به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی، ورزش پارس مهران نامداری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: محله گلشن در حوزه ورزش، فرهنگی و هنری امکانات مناسب ندارد و این در حالی است که در وضعیت موجود شاهد درخشش قهرمانان نام آور این محله از جمله برادران محمدی در رشته رزمی در عرصه بین المللی هستیم.
وی بیان کرد: ورزشی و فرهنگی و هنری ندارد به دلیل اینکه مردم و جوانان این منطقه توانستند کارهای بزرگی در سطح ملی و بین اللمللی دارد و افراد زیادی از جمله برادران محمدی قهرمانان رزمی ورزشی در کشور است.
نامداری گفت: متاسفانه در سالیان گذشته زمین های ورزشی تغییر کاربری پیدا کرده، و این موضوع سبب شده فضای روباز ورزشی نداشته باشیم.
این فعال عرصه فرهنگی و اجتماعی بیان کرد:. شهرداری شیراز پارک جدیدی در حاشیه شهرک گلشن ساخته و درخواست ما این است که با یک برنامه ریزی زیرساخت های ورزشی این پارک را به صورت رایگان در اختیار جوانان محله گلشن قرار دهند.
دفاتر تسهیل گری برای کاهش آسیب های اجتماعی و حمایت از گروه های آسیب پذیر و آسیب دیده، بهبود وضعیت اقتصادی خانواده و…در شیراز راه اندازی شده است.
نامداری مشارکت همه جانبه و حداکثری جامعه محلی در تصمیم گیری و اقدامات، کاهش آسیب های اجتماعی و حمایت از گروه های آسیب پذیر و آسیب دیده، بهبود وضعیت اقتصادی خانواده، ترویج الگوی ایرانی اسلامی مصرف، کار و فعالیت،توانمند سازی جامعه محلی، تسهیل ایجاد ارتباط بین مردم و ارگان های دولتی از جمله اهداف راه اندازی دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی عنوان کرد.
نامداری خاطرنشان کرد: دفاتر تسهیل گری و توسعه محلی به عنوان سکونتگاه های غیر رسمی رسمی پدیده ای ناشی از گسترش شهرها و بازتابی از توزیع نامناسب امکانات شهری است، زمانی که شهر نتواند نیازهای بخشی از جمعیت خود را تامین کند، آن ها را به حاشیه میراند.
نامداری با اشاره به اینکه سال ۹۵ آمارها حاکی از سکونت حدود ۱۱ میلیون نفر در مناطق حاشیه شهری و سکونتگاههای غیررسمی بود، گفت: در همین راستا سال ۹۶ دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی برای بهره مندی از توان و ظرفیت بخش خصوصی در رشد و توسعه مناطق کمتر توسعه یافته در ۱۰ استان توسط وزارت کشور با هدف شناسایی، آسیبشناسی و برنامهریزی برای کاهش آسیبهای اجتماعی بر پایه دادههای واقعی ایجاد شد.
وی افزود: سال ۱۳۹۷ در شیراز ۷ دفتر تسهیلگری و توسعه محلی زیر نظر امور اجتماعی استانداری فارس در مناطق کوزه گری. شریف آباد و سهل آباد، شرغان و ترکان و مهرگان، سعدی، بافت قدیم، مهدی آباد ایجاد شد.
مدیرعامل سازمان مردم نهاد جوانان عشایر فارس از حمایتهای استانداری قدردانی و ضمن درخواست از سایر دوایر و سازمانها برای همراهی و حمایت از دفاتر تسهیلگری برای تحقق اهداف پیش بینی شده، گفت: دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن (کشن) نیز مهر ماه سال ۱۳۹۷ در محله کشن راه اندازی شد و با برداشت میدانی و برداشت کالبدی از محله آغاز به کار کرد.
نامداری ارائه مشاوره حقوقی و برگزاری کارگاههای متعدد برای اهالی در زمینه ارتقاء آگاهیهای شهروندی، پیگیری و ارجاع موارد خاص حقوقی به مراجع قضایی، شناسایی ظرفیت افراد و محله در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ارائه مشاوره های اجتماعی و ارتباط گیری با اهالی محله برای توسعه اجتماعی محله، برگزاری کارگاههای روانشناسی در محله به صورت جمعی و همچنین مشاوره فردی، ارائه الگوهای مناسب رفتار شناختی برای بهبود رفتارهای فردی و جمعی، بررسی مسائل معابر و کالبدی محله و ارائه طرح و پیشنهاد در راستای بهبود موارد مذکور، تشکیل پایگاه اطلاعات داده دهای نقشه محله، شناسایی ظرفیت های اقتصادی محله و سعی در بهبود وضعیت اقتصادی با مشارکت مردم، شناسایی فرصت های درآمد زایی و رسمیت بخشیدن به آنها برای افزایش اشتغال را از وظایف دفاتر تسهیلگری اعلام کرد.
نامداری با قدردانی از مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری فارس بابت حمایت از فعالیت دفاتر تسهیلگری و توجه خاص به محلات حاشیه ای شیراز، از دستگاههای اجرایی استان درخواست کرد به محلات کم برخوردار حاشیه ای توجه بیشتر داشته باشند.
وی با بیان اینکه کشن از جمله محلاتی است که در حوزه های مختلف ظرفیتهای بالقوه فراوان دارد اما کمتر مورد توجه قرار گرفته است و شایسته است نگاه ویژه ای به این محله کم برخوردار اما دارای پتانسیل شود تا شاهد رشد و توسعه بیش از پیش این محله باشیم.
نامداری گفت: محله گلشن دارای بانوان توانمند در تولید انواع صنایع دستی و جوانان ورزشکاری است که با دست خالی اما با همت عالی در سطح ملی و بین المللی خوش درخشیده اند و باید از این نیروهای انسانی توانمند حمایت شود.
مدیر عامل دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن همچنین از همکاری های راحله مهکویی مدیر دفتر،مریم برزگر کارشناس اقتصادی، سام روستا کارشناس حقوقی، سارا پورعیسی کارشناس اجتماعی، رقیه نسیمی کارشناس مددکاری و زهرا منوچهری کارشناس شهرسازی با این دفتر تسهیلگری قدردانی کرد.
مشکلات شهری محله گلشن برطرف شود
راحله مهکویی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن نیز اظهار داشت: مشارکت همه جانبه و حداکثری جامعه محلی در تصمیم گیری و اقدامات، کاهش آسیب های اجتماعی و حمایت از گروه های آسیب پذیر و آسیب دیده، بهبود وضعیت اقتصادی خانواده، ترویج الگوی ایرانی اسلامی مصرف، کار و فعالیت، توانمند سازی جامعه محلی و تسهیل ایجاد ارتباط بین مردم و ارگان های دولتی از اهداف مهم ایجاد این دفتر است.
وی به اقدامات و فعالیت های خارج از برنامه مصوب دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن اشاره و از مهم ترین آن را توزیع پک های بهداشتی در محله با همکاری استانداری، توزیع بن معیشتی به افراد بی بضاعت در محله در دو نوبت، توزیع پک های بهداشتی در بین اتباع محله با همکاری اداره اتباع و امور مهاجرین خارجی شیرا و توزیع تعداد سه عدد بسته معیشیتی به سه زن سرپرست خانوار که به علت کرونا همسر خود را از دست داده اند با همکاری مؤسسه مردم نهاد اندیشه زلال جوانان پارس عنوان کرد.
مهکویی گفت: مهم ترین مشکلات فعلی محله کشن شامل بیکاری جوانان محله و سطح پایین درآمد خانواده ها است که این موضوع منجر به نیاز اشتغال بانوان خانه دار محله شده است.
وی افزود: شهرک گلشن شیراز در زمینه شهرسازی، تردد، وروردی و خروجی محله، نبود سرای محله ونبود امکانات فرهنگی ورزشی و عریض نبودن خیابان اصلی محله و آسفالت خیابان اصلی محله با مشکل روبرو است.
مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن شیراز نیز، گنجاندن سرای محله در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری منطقه ۴، تجهیز معابر اصلی به سطل زباله، ۲ کیلومتر آسفالت معابر اصلی محله، تعیین و تکلیف مالکیت ساکنین محله گلشن با بنیاد مستضعفان، اخذ کارت آمایش برلی اتباع، تشکیل گروههای صلح و سازش حقوقی، برگزاری کارگاه ها و غرفه های متعدد حقوقی، شناسایی و بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل، ارائه مشاوره به مددجوی دارای مشکل اعصاب و روان از اهم فعالیت های انجام شده در این دفتر تسهیلگری عنوان کرد.
راحله مهکویی شناسایی کودکان دارای سوتغذیه و معرفی به مرکز حمایتی، شناسایی خانواده های آسیب دیده و نعرفی به مرکز حمایتی، برگزاری کارگاه های اقتصادی در حوزه های کارافرینی و بازاریابی، ارائه طرح اتصال دوره های آموزشی فنی و خرفه ایی به بازار ، معرفی ۱۱ نفر از افراد نیازمند به خیریه برای حمایت معیشیتی از دیگر فعالیت های انجام شده در دفتر تسهیلگری و توسعه محلی گلشن معرفی کرد.
انتهای پیام/