گام های محکم پایگاه قهرمانی فارس برای حضور در رقابتهای آسیایی
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵برد فجر سپاسی در شب توقف صدر نشینان
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۷گروه باشگاه کوهنوردی آلپ شیراز به قله چهار هزار و ۳۵۰ متری حوض دال دنا صعود کردند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ورزش پارس، صعود کوهنوردان چهارم تیرماه ۱۴۰۰ به سرپرستی رمضان عظیمی ایکدر انجام و در این برنامه کوهنوردی، تیمی متشکل از۲۲نفر از بانوان و اقایان باشگاه کوهنوردی آلپ شیراز با یک کوهنوردی نیمه سنگین از ساعت ۲۰شب با اآسمانی مهتابی ویک شب بیاد مانی در کنار پناهگاه چشمه پونه دنا وپ یمایش ۲ساعته از کمپ تا قله ۴۳۵۰متری حوض دال مرکزی را صعود کردند.
اعضای این تیم کوهنوردی را خانم ها لیدا معافیان،زهرا رضایی،نیلوفرغلامی،نفیسه مرادی،فاطمه یزدانی، نسرین موسوی، نجمه بهار، فاطمه میرزایی، سهیلا میرزایی، الهه دالوند و آقایان مهدی کیهانی،رمضان عظیمی ایکدر، سام مقدم،بابک صادقی پور، حامد معصومی، ابراهیم زارع، مسعود ذاکر زاده، ارسلان مجیدی، علیرضا دهقانیان، محمد سرودی، رسول خبازیان و علی بازیار تشکیل می دادند.
براساس این گزارش، قله “حوض دال” که نزدیک شهرستان سیسخت، (استان کهکیلویه و بویر احمد) در فاصله ۳۳ کیلومتری شهر یاسوج و در مسیر جاده پادنا قرار دارد. به طوری تقریبی وسط خط الراس دنا قرار گرفته است.
این قله از طرف شمالغرب (در راستای کشیدگی اصلی رشته دنا)، به قزل قله، بیژن۳ (قاش مستان) و مورگل و از جانب جنوبشرق، به قله سیچانی، برد آتش و گردنه بیژن متصل است. مسیر رایج صعود، جبهه جنوبی آن است. قله حوض دال با ارتفاع ۴۳۵۰ متر، یکی از در دسترسترین قلههای رشتهکوه دنا است که زیباییهای طبیعی دلنشینی را در خود جای داده است. از جمله این زیباییها میتوان به چشمههای عدیده که از آب شدن برفها در این کوه بوجود آمدهاند، نام برد.
دال، نام پرنده بومی ایران و از خانواده کرکسیان محسوب میشود که یکی از زیستگاههای آن کوههای دنا در کهگیلویه و بویراحمد است. کمی پایینتر از قله، منطقهای وسیع و حوضمانند وجود دارد که میگویند در گذشتههای دورتر دالها در آن زندگی میکردهاند و نام قله حوض دال نیز از همینجا آمده است.
گزارش از زهرا رضایی
انتهای پیام/