استاندار فارس: تخلف یک فرد نباید موجب تعطیلی واحد تولیدی شود
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵سامانه بارشی جدید از سه شنبه وارد استان فارس می شود
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶رئیس دادگستری شهرستان کازرون و مسئولان قضایی بخش جره و بالاده این شهرستان به همراه قضات شهرستان از تالاب پریشان بازدید کردند.
به گزارش پایگاه خبری فارس به روز ، به نقل از روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست فارس، اتحادنژاد در حاشیه این بازدید با تقدیر از مسوولان محیط زیست شهرستان برای احیای تالاب پریشان اجرای قانون و برخورد با تخلفات و اضافه برداشت از منابع آب را احیا گر تالاب بین المللی پریشان دانست.
رییس دادگستری شهرستان کازرون از آمادگی دستگاه قضایی برای برخورد قاطع با سودجویان و افرادی خبر داد که با زیاده خواهی و تعرض به حریم تالاب بین المللی پریشان در کار احیای این تالاب خلل ایجاد می کنند.
محمد امین بیرامی رییس اداره محیط زیست شهرستان کازرون نیز در حاشیه این بازدید برخی از قابلیت های تالاب پریشان را برشمرد و اظهار داشت: برداشت بی رویه از منابع آبی و عدم اختصاص حق آبه، تالاب پریشان را در وضعیت نامناسبی قرار داده و اگر فکری به حال احیای این تالاب نشود شاهد بحران زیست محیطی خواهیم بود.
بیرامی در ادامه افزود: دوره خشکی دریاچه پریشان از سال ۱۳۸۸ به دلیل کمبود بارندگی و حفر صدها چاه مجاز و غیرمجاز در اطراف آن برای استفاده در امور کشاورزی آغاز شد و در حال حاضر سالها از خشکی دریاچه پریشان گذشته و این دریاچه هنوز احیا نشده و هر روز نیز امید به جاری شدن آب در بستر پریشان کمتر میشود.
رییس اداره محیط زیست شهرستان کازرون خاطر نشان کرد: طی سالهای گذشته بستر خشک دریاچه پریشان با معضلهای مختلفی دست و پنجه نرم کرده که از مهمترین آن میتوان به فرونشست زمین و فرسایش خاک بستر اشاره کرد که این مشکلات نمونهای از بی مهری انسان به طبیعت را نشان میدهد.
در ادامه این بازدید مشکلات محیط زیستی حوضه تالاب پریشان اعم از تخریب و تصرف اراضی ملی، چرای غیر مجاز دام، چاه های غیر مجاز و انتقال آب های خارج از محدوده مورد بحث قرار گرفت.
دریاچه پریشان یکی از زیباترین و بزرگترین دریاچههای آب شیرین کشور و خاورمیانه بوده است که در بخش مرکزی جره و بالاده از توابع شهرستان کازرون در استان فارس قرار گرفته است. این دریاچه با مساحتی نزدیک به ۴۳۰۰ هکتار و با ارتفاع ۸۲۰ متری از آبهای آزاد در کنوانسیون رامسر به عنوان تالاب بینالمللی ثبت و در تقسیمبندی مناطق جز مناطق حفاظت شده محسوب میشود و به نامهای مور، فامور و پریشان شناخته میشود و میلیونها سال زیستگاه انواع ماهیها، آبزیان و پرندگان بومی و غیر بومی بوده است.
انتهای پیام/