درخواست اهالی ورزش فارس از مدیرکل جدید/ ویرانه های ورزش آباد شود
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱مدیرکل جدید ورزش و جوانان فارس در دیدار با هیئت رئیسه ورزش همگانی: شفافسازی اولویت است/ به ورزش همگانی اعتقاد خاص دارم/ ورزش در خانه فرهنگسازی شود
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰با شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان علاوه بر بیماری و فوت بسیاری از انسان ها اولین مقوله ای که ضربه ای سنگین خورد اقتصاد جهانی بود و پس از آن ورزش صدمه بزرگی از شیوع این ویروس منحوس دریافت نمود که جبران آن سخت می باشد.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ورزش در پارس، سید حسین پرور دبیر سرویس ورزشی در یادداشتی نوشت:
وضعیت به گونه ای بود که المپیک تابستانی ژاپن در سال ۲۰۲۰ کنسل و قرار است تابستان سال میلادی آینده در صورت مهار کرونا برگزار شود! بسیاری از مسابقات ورزشی بین المللی و جهانی کنسل شد و لیگ های رشته های مختلف تعطیل گردید و بسیاری از آنها همچنان تعطیل است و تعداد محدودی نیز همانند فوتبال بدون حضور تماشاگران در حال برگزاری است و اینگونه دنیای ورزش نیز تأثیرات منفی بسیار زیادی از شیوع این ویروس را تجربه کرد!
در استان فارس نیز تعطیلی چندین ماهه بخش قابل توجهی از ورزش و باشگاه ها و تیم ها و برگزاری یک سری تمرین انفرادی توسط ورزشکاران باعث شده است سطح فنی همه ورزشکاران تحت تأثیر قرار بگیرد و تنها تفاوت در میزان افت فنی ورزشکاران می باشد.
در واقع ممکن است یک ورزشکار افت بالایی را از لحاظ فنی تجربه کرده باشد، ولی ورزشکار دیگری درصد پایین تری از آمادگی خویش را از دست داده باشد.
در هر حال در کنار این شرایط اجتناب ناپذیر متأسفانه برخی هیأت های ورزشی فارس دچار یک رخوت، سستی و تعطیلی همه جانبه شده اند و فعالیت ورزشی در برخی هیأت های ورزشی در پنج ماه اخیر چیزی نزدیک به صفر بوده است و در کمال تأسف هیچ اقدامی نیز از سوی اداره کل ورزش و جوانان جهت تغییر این روند انجام نشده است!
چنین هیأت هایی در پنج ماه اخیر هیچ اقدام ورزشی انجام نداده اند
و تنها برخی ورزشکاران آنها بدون حمایت از سوی هیأت هایشان
به صورت انفرادی ورزش و تمرین را دنبال کرده اند.
در حال حاضر سکان هدایت ورزش و جوانان فارس به دکتر حاجی زاده سپرده شده است، نیروی تحصیلکرده، بومی فارس، دارای سوابق ورزشی در استان و دارای انگیزه کافی که می تواند منشأ تغییر وضعیت فعلی باشد!
صددرصد در این مسیر دکتر حاجی زاده ابتدا در حال بررسی وضعیت موجود است، همانند تمام مدیران تحصیلکرده ای که تازه مسئولیتی را قبول می کنند.
اما حُسن مدیران جدید بومی در این است که زمانی کمتر نسبت به مدیران غیربومی جهت بررسی وضعیت موجود نیاز دارند. فردی که فارسی است، معاون اداره ورزش و جوانان شیراز رئیس هیأت بدمینتون فارس بوده است، سابقه مدیریت آموزش و پرورش فارس را داشته و داور فوتبال می باشد، اکثریت اهالی ورزش استان را می شناسد و تنها نیاز است حدود یک ماهی وقت صرف کند تا متوجه شود کدام هیأت های ورزشی عملکرد مطلوبی داشته اند و چه هیأت هایی نیمه تعطیل می باشند و چند هیأت نیز کاملاً تعطیل هستند و حتی در حد دو تا سه خط نمی توانند گزارش عملکرد شش ماه گذشته را بنویسند و ارائه دهند!!! امیدواریم مدیر جدید ورزش و جوانان فارس در مسیر بررسی عملکرد هیأت های ورزشی استان، هرچه سریع تر تکلیف پست خالی معاونت ورزشی اداره کل را مشخص نماید و از نیروهای موجود، فردی که در حد و اندازه این معاونت است را انتخاب و به عنوان یکی از بازوهای پرتوان خویش منصوب نماید تا این پست معاونت که چند ماهی می باشد بدون مسئول مانده است را از بلاتکلیفی خارج سازد.
در ادامه نسبت به تعیین رتبه بندی هیأت های ورزشی بدون هیچ اغماض و چشم پوشی اقدام شود و در هیأت هایی که رتبه ضعیف به دست می آروند تغییراتی اساسی صورت بگیرد.
البته نگارنده به خوبی می داند برای تغییر رئیس یک هیأت طی یک روند قانونی نیاز می باشد و باید برخی اعضای مجمع آن هیأت درخواست برگزاری مجمع فوق العاده را بدهند و مجمع فوق العاده تشکیل گردد و اعضای مجمع رأی به برکناری رئیس هیأت بدهند. اما تمام این روندها را می توان طی کرد تا یک هیأت صاحب یک رئیس جدید گردد. فردی که علاقمند به فعالیت ورزشی برای بهبود وضعیت آن رشته ورزشی باشد و انگیزه خود را از دست نداده باشد.
در مجموع نگارنده معتقد است در مدیریت بسیاری از
هیأت های ورزشی نیاز به تغییرات اساسی احساس می شود و در بعضی از هیأت ها نیز بایستی از رئیس هیأت خواست تا تغییر در عملکردشان داشته باشد. در واقع هیأت های نیازمند تغییر رئیس، نائب رئیس ها، دبیر و … بیش از ده هیأت است و حدود پانزده هیأت نیز باید در نوع فعالیت هایشان تغییر ایجاد شود و سایر هیأت ها فعالیت قابل قبول، مطلوب یا عالی داشته اند.
انتهای پیام /